11 d'abril de 2019
PALMA, MALLORCA
Time: 20:00
Venue: CASA PLANAS
Address: Avinguda Sant Ferran, 21
Zipcode: 07011
Phone: 971 96 67 51

DONALLOP presenten el seu flamant CRISÀLIDE al Centre Cultural Casa Planas de Palma el dijous 11 d’abril.

En aquest nou disc, enregistrat a Cadis, a El Puerto de Santa María, amb el reconegut Paco Loco, el grup desplega un nou ventall de sonoritats, donant protagonisme als sintentitzadors i a l’espai per les paraules. Per primera vegada, enregistren l’àlbum en format de power trio al costat del bateria Josep Servera, facturant així un disc que beu del minimalisme pop, de la prosa poètica i en el que s’apropen a noves formes musicals, com les textures del trap, els ritmes del house i el beat de l’slowcore.

Aquesta nova obra tracta temàtiques com l’aïllament, la incomunicació i la valentia, en un context social i polític de decandència i de lluita feminista vers el capitalisme i el patriarcat.

La sortida del disc és el 22 de març, però ja hi ha alguns SINGLES de CRISÀLIDE disponibles a les plataformes digitals, a més a més del videoclip de DOS DITS:

Serà el segon concert d’aquesta gira, un espectacle totalment inèdit, un inici d’etapa en què el grup explora les màximes possibilitats de la formació de power trio i de les cançons d’aquest nou disc.

S’obriran portes a les 20h i el concert començarà a les 20:30h a l’Espai Focal de Casa Planas. A més, en acabar, hi ha postparty al Cantonet de s’Escorxador. El grup donarà més detalls a les seves xxss.

Aquí a ENTRADIUM les ENTRADES!!

No et perdis la Presentació a Mallorca de CRISÀLIDE!