5 d'abril de 2019
BARCELONA
Time: 21:00
Venue: FESTIVAL GUITAR BCN, SALA BARTS
Address: 62 Avinguda del Paraŀlel
Zipcode: 08001

DONALLOP presenten el seu flamant CRISÀLIDE el 5 d’abril a la Sala Barts Club de Barcelona dins el Festival Guitar BCN.

En aquest nou disc, enregistrat a Cadis, a El Puerto de Santa María, amb el reconegut Paco Loco, el grup desplega un nou ventall de sonoritats, donant protagonisme als sintentitzadors i a l’espai per les paraules. Per primera vegada enregistrat en format de power trio al costat del bateria Josep Servera, és un disc que beu del minimalisme pop, de la prosa poètica i en el que s’apropen a noves formes musicals, com les textures del trap, els ritmes del house i el beat de l’slowcore.

Aquesta nova obra tracta temàtiques com l’aïllament, la incomunicació i la valentia, en un context social i polític de decandència i de lluita feminista vers el capitalisme i el patriarcat.

La sortida del disc és el 22 de març, però ja hi ha alguns SINGLES de CRISÀLIDE disponibles a les plataformes digitals, a més a més del videoclip de DOS DITS:

 

Serà un concert i un espectacle totalment inèdit, un inici de gira en el que el grup explora les màximes possibilitats de la formació de power trio i de les cançons d’aquest nou disc.

COMPRA LES TEVES ENTRADES