17 de maig de 2019
VALÈNCIA
Time: 18:00h
Venue: FESTIVAL POPS MARÍTIMS (LA MUTANT)
Address: C/ Joan Verdaguer 22-24
Zipcode: 46024
Phone: 963 01 34 01

DONALLOP presenten el seu flamant CRISÀLIDE el 18 de maig a València al Festival Pops Marítims.

En aquest nou disc, enregistrat a Cadis, a El Puerto de Santa María, amb el reconegut Paco Loco, el grup desplega un nou ventall de sonoritats, donant protagonisme als sintentitzadors i a l’espai per les paraules. Per primera vegada enregistrat en format de power trio al costat del bateria Josep Servera, és un disc que beu del minimalisme pop, de la prosa poètica i en el que s’apropen a noves formes musicals, com les textures del trap, els ritmes del house i el beat de l’slowcore.

Aquesta nova obra tracta temàtiques com l’aïllament, la incomunicació i la valentia, en un context social i polític de decandència i de lluita feminista vers el capitalisme i el patriarcat.

La sortida del disc és el 22 de març, però ja hi ha alguns SINGLES de CRISÀLIDE disponibles a les plataformes digitals, a més a més del videoclip de DOS DITS:

El quint concert d’aquesta gira, després de passar per Barcelona, Palma, Girona i Lleida, un inici d’etapa en què el grup explora les màximes possibilitats de la formació de power trio i de les cançons d’aquest nou disc.

 

ENTRADES JA DISPONIBLES!!