31 de juliol de 2020
Solsona
Time: 21:30
Venue: Plaça del Camp
Address: 25280
Zipcode: 25280

Dins el marc del 39è “Solsona dona la nota” DONALLOP presentarà el seu tercer disc d’estudi Crisàlide.

La gira de presentació que començà el 2019 a la Sala Barts Club dins el marc del festival Guitar BCN, en la seva trentena edició, ha passat per programacions com l’Strenes de Figueres, el Sant Jordi Club de Barcelona o el Pops Marítims de València. Un llarg recorregut de quaranta concerts en un any truncat per la pandèmia mundial.

Aquest concert és el segon en la represa del seu camí tot recalant a la Ciutat que els acull d’ençà de l’octubre de 2016. L’aura del concert ho envoltarà tot  d’un ambient i un accent especial i un disc que com afirma Xavier Aliaga a El Temps “Es veia a venir de ben lluny que, després dels seus dos primers discos, sobretot del notable Misteris de sa vida (2016), Donallop, el duet mallorquí format per Joana Pol i Pere Bestard, acabarien posant sobre el tapet una creació veritablement important. Calia continuar eixamplant els forats de la paret, la sensibilitat primigènia, la gestió de la senzillesa i l’esplèndida combinatòria de veus.”

 

L’entrada al concert és lliure, estaran ja disposades les cadires amb la distància de seguretat i gel hidroalcohòlic a diposició de tots els assistents.