28 de juny de 2019
MARRATXÍ
Time: 20:00
Venue: S'Escorxador de Sa Cabaneta, Festes de Sant Marçal
Phone: 971797624

Els DONALLOP tornen a Mallorca per segona vegada amb aquest disc. En aquesta ocasió el presentaran a Marratxí dins les Festes de Sant Marçal.

CRISÀLIDE, el tercer disc d’estudi de DONALLOP, confirma el que s’ha anat palpant en l’ambient des de fa temps: ens trobem davant una banda de dream pop sense precedents a l’escena estatal. Elegància, prosa poètica i passió en onze talls cridats a convertir-se en himnes d’una generació desorientada emocionalment però geo-localitzada, manipulada i abduïda per les grans corporacions. Com diu David Byrne a Cómo funciona la música (Reservoir Books)“la profunditat, la visió radical i la bellesa no s’exclouen mútuament”. El duet format per Joana Pol i Pere Bestard duen encara més enllà aquesta idea. Per primera vegada en molts d’anys d’història de la música pop mediterrània, el minimalisme expressiu, o la idea de buit, deixa pas a la veu. Hi ha veus que no es volen escoltar, són veus silenciades perquè són portadores de veritat, i molt sovint, la veritat és dolorosa però també bella. Els mallorquins demostren al llarg de la seva discografia que són esperits lliures només lligats a una idea invariable, l’essència de Donallop és la mutació. Ara, en format de power trio, amb Josep Servera a la bateria facturen aquest disc enregistrat als Paco Loco Studios de El Puerto de Santa María a Cadis i també, el porten al directe.

 

El concert serà a s’Escorxador de Sa Cabaneta a les 20h, gratuït amb invitació, l’aforament és molt reduït, no badeu! Tota la informació a cultura@marratxi.es o al telèfon: 971797624

 

El videoclip de DOS DITS dirigit per Albert Capó i produït per Arrival Films.