27 d'abril de 2019
LLEIDA

DONALLOP presenten el seu flamant CRISÀLIDE el 27 d’abril a l’emblemàtic Cafè del Teatre de Lleida.

En aquest nou disc, enregistrat a Cadis, a El Puerto de Santa María, amb el reconegut Paco Loco, el grup desplega un nou ventall de sonoritats, donant protagonisme als sintentitzadors i a l’espai per les paraules. Per primera vegada enregistrat en format de power trio al costat del bateria Josep Servera, és un disc que beu del minimalisme pop, de la prosa poètica i en el que s’apropen a noves formes musicals, com les textures del trap, els ritmes del house i el beat de l’slowcore.

Aquesta nova obra tracta temàtiques com l’aïllament, la incomunicació i la valentia, en un context social i polític de decandència i de lluita feminista vers el capitalisme i el patriarcat.

La sortida del disc és el 22 de març, però ja hi ha alguns SINGLES de CRISÀLIDE disponibles a les plataformes digitals, a més a més del videoclip de DOS DITS:

Serà el tercer concert d’aquesta gira, un espectacle totalment inèdit, un inici d’etapa en què el grup explora les màximes possibilitats de la formació de power trio i de les cançons d’aquest nou disc.

 

LES ENTRADES JA ESTAN DISPONIBLES!