12 de juliol de 2020
Cardedeu
Time: 19:00
Venue: Tarambana Espai Cultural
Address: Carrer Bellsolar, s/n, 08440 Cardedeu, Barcelona
Zipcode: 08440
Phone: 938 71 16 55

DONALLOP presenten Crisàlide al Tarambana de Cardedeu / 12 de juliol a les 19h

La música tornarà a sonar el proper 12 de juliol entre les parets de l’espai gastronòmic i cultural Tarambana a Cardedeu a càrrec d’uns vells coneguts que passaren a deixar el seu art per primera vegada la primavera del 2015.
Aquesta vegada els mallorquins DONALLOP presenten el seu disc Crisàlide, una gema de dream pop mediterrani emparentat amb la música de The XX, Beach House o Sufjan Stevens.

La gira de presentació que començà el 2019 a la Sala Barts Club dins el marc del festival Guitar BCN, en la seva trentena edició, ha passat per programacions com l’Strenes de Figueres, el Sant Jordi Club de Barcelona o el Pops Marítims de València. Un llarg recorregut de quaranta concerts en un any truncat per la pandèmia mundial.

Aquest concert és la represa del seu camí tot recalant al Tarambana. La tarda del diumenge estarà envoltada d’un ambient i un accent especial i un disc que com afirma Xavier Aliaga a El Temps “Es veia a venir de ben lluny que, després dels seus dos primers discos, sobretot del notable Misteris de sa vida (2016), Donallop, el duet mallorquí format per Joana Pol i Pere Bestard, acabarien posant sobre el tapet una creació veritablement important. Calia continuar eixamplant els forats de la paret, la sensibilitat primigènia, la gestió de la senzillesa i l’esplèndida combinatòria de veus.” Una oportunitat única per gaudir de la proposta en total intimitat i proximitat, això sí, respectant les normes de seguretat sanitària.

Cultura amb mascareta, d’acord, però cultura, sí.