16 d'agost de 2020
Campanet
Time: 20:30
Venue: Pati de sa Rectoria
Address: C/ Llorenç Riber 4

 

Melodies a L’Aire és el nou cicle musical organitzat per l’Ajuntament de Campanet. Amb les actuacions destacades de Joan Miquel Oliver, Suu i Donallop entre d’altres artistes, en una cicle que s’estira tot l’agost fins a mitjans setembre, abarcant diversos estils musicals.

El concert de Donallop serà el diumenge dia 16 d’agost estrenant el nou Pati de sa Rectoria a les 20:30h. L’entrada és de 5 euros i es pot recollir presencialment a l’Ajuntament de Campanet o reservar-la al 971516005 o al correu electrònic informació@ajcampanet.com.

Viurem una posta de sol entre arbres ben ermig de la naturalesa campanetera amb la presentació de les cançons del seu darrer disc Crisàlide

 i també revisitaran cançons dels seus discs anterios. Serà un concert a power-trio amb el baterista selvatgí Mateu Palou a la defensa.

L’Ajuntament de Campanet també disposarà un servei de bar per a que pugueu gaudir de l’experiència del concert de la millor manera.

 

 

*L’espectacle es durà a terme seguint totes les normes de seguretat pel Covid-19, mantenint les distàncies de seguretat i amb gel hidroalcohòlic a la disposició de tots.